Perfums feromones

Perfums feromones

Perfums amb feromones, mite o realitat .. Ningú dubtarà que els perfums juguen un paper essencial en les arts de seducció. Tots els perfums des de ja l'antic Egipte incorporaven aquestes feromones. El perfums que mostrem a continuació tenen una major quantitat de feromones més d'una exquisida fragància. Sabies que atraure el sexe oposat pot ser simple qüestió d'olfacte. 
 
Les feromones humanes del sexe són substàncies químiques naturals que el cos exhala, i encara que aparentment no tenen olor, provoquen reaccions en l'altre a través de l'olfacte. Aquest tipus de perfums amb feromones es basen en un concentrat de feromones humanes sintetitzades en laboratori i serveixen com a additiu cosmètic olfactiu. És imprescindible que sigui utilitzat diàriament després del bany o la dutxa, perquè l'aigua esborra el seu efecte.

Perfums feromones per homes

Perfums feromones per homes

Els perfums amb feromones per a home s'usen com una fragància normal, aplicades al coll i als canells. I comença a despertar el desig del sexe oposat.

Perfums feromones Dona

Perfums feromones Dona

Els perfums amb feromones per Dona utilitza'ls com una fragància normal, aplicades al coll i als canells. I deixa que els homes et conquereixin.